HABERLER GÜNDEM

2 Mayıs 2014 Cuma

BLOGUNU ŞÖYLE KEŞFEDELİM !

                                                           Pembe Kreasyon 'dan alıntıdır.


Bu yayın sürekli kalacaktır. İsminiz eklensin istiyorsanız altına yorum yapmanız yeterlidir. Güncelleyeceğim isimleri sık sık.



  1- Benim blogum, hobi üzerine kurulmuş olup, kendin yap projeleri,moda, çeyiz,evlilik hazırlıkları, acemice yaptığım yemekleri, gezdiğim,gördüğüm, merak ettiğim herşeyi yazdığım karmakarışık bir blogdur :) Beni Pembe Kreasyon  olarak buradan takibe alabilirsiniz :)

 2- Margazit blogu el emekleri,hobi çalışmaları,hamurişi,geziler.. Kendi yaptığı ve beğendiği herşeyi paylaşmaya çalışıyor..

3-Yasemin'in Kozmetiği  Kozmetik,aksesuar,moda,kitap vs aklına ne gelirse paylaşıyor...


4- Blog Deposu nu mutlaka takip etmelisiniz. Bloggerları tanıtım amaçlı bir çok aktif bir blog. 


5- ''36 buçuk ayakkabı numaralı kız ''  gezip gördüğü yerleri , bir takım yaşadığı paylaşılası sevinçlerini , kimi zaman içmimarlık mesleği ile ilgili bahsetmeyi , fotoğraflağı şeyleri aktarmayı sevdiği kişisel bir blogcuk :)


6-Şulem Yemek katogorisinde olsa da ,tipik yemek blogu degil.Saglikli beslenme,spor,diyet,hayâta dair bir sürü paylasimlari var.Hergün postu yenilemeye calisiyor..


7-Kendine moda  Dikiş, moda, tasarım, kız çocuk kıyafetleri ve elinden geldiğince yaptığı diğer hobi ve mutfak maceralarını paylaşıyor...


8- Leopar Delisi: Moda, trendler, yeni çıkan ürünler, kullanıp beğendiği ürünler vs. hakkında yazılarını paylaşıyor :)

9-Makyajbox  makyaj, güzellik, cilt bakımı ve kendine dair herşeyi paylaşıyor. Birde Makyajbox adına youtube kanalı var izlemek isteyenleri bekliyor. İnstagramda ise çok daha aktif orda da @makyajbox olarak bulabilirsiniz :)


10-İgneiplik  diktigi herseyi paylasmak icin blog kurmuş. :)


11- Bayan bakımlı Blogunda makyaj uygulamalari, makyaj urunleri incelemeri, moda, alisveris indirim haberleri gibi konulara yer veriyo. Ilgisini ceken herkesi bekliyor :)


12-Biraz makjaj biraz bakım Makyaj, bakım, kozmetik üzerine bir blog. Genelde ürün incelemeleri yapıyor.. 

Fotoğraf çekmeyi sevdiği için blogumun fotoğraflarına ayrıca özeniyor ve blogdaki bütün görseller ona ait. :)

13-Minik Kuş Şule  Kozmetik, kitap, kişisel bakım, tesettür modası vb. konularda yazıyor. Kısacası canımın istediği konuları yazan kişisel bir blog sahibi :)

14- ''DMK blog..'' Blog konusu Tekstille ilgili olan her şey diyebiliriz..Moda, giyim, keçe, renkler vs. Arada müzikte katıyor..

15- Tak takıştır & giy yakıştır henüz 2 ay önce açtmış blogunu ve moda,makyaj,dıy projeleri ve saç modelleri ve aklınıza gelebilecek her şeyi paylaşmaya çalışıyor.. 

15-"Benim Tatlı Hikayem". Adı üstünde tatlılarla hikayelerini anlatıyor bloğumda. Kurabiyelerinden, cupcake ve pastalarından ve onların tasarımlarının hikayesinden bahsediyor. Unutmadan, bir de etaminlerini sergiliyor :) Havadan sudan da yazılar yazıyor. Üşenmediği zamanlarda okuduğum kitapları anlatıyor. Bir de yaptığı çok güzel yemeklerden her ay birinin tarifini veriyor :) Yani bolca hobi ve hayat dolu ve çok iştah açıcı bir blogu var...

16-. Gökçe Şen blogu maliye35.blogspot.com.tr kozmetik üzerine paylaşımları var.Herkesi bekliyor.

17-Hanife Gençtürk  keçe çalışmalarını, ürün değerlendirmelerini ve de severek yapıp yediği yemek ve hamur işlerini paylaşıyor. Facebook adresinden de uşabilirsiniz.

18- Selenay Tezbaşaran Okuğu kitapları,izlediği film ve diziler hakkındaki yorumlarını paylaşıyor.

19-Değmesin yağlı boya:Zarif modern blog tasarımları.. Gerçekten beğenerek takip ettiğim bir blog tasarımcsı. İçtenliği ve akıcı anlatımıyla yaptıklarını takip etmek istiyorsanız diger bloğu Cafe Huzur:Sanal alemdeki huzurlu arka bahçesi.
http://muptezelll.blogspot.com.tr/

20- Selma Yunak O daha çok yeni bir kategorisi yok ama içimden gelen sinirini bozan mutlu eden konular hakkında yazma planında. Tabi ki de kitap ve film yorumları da beraberinde :)

21-Morlu Mutfak  da çok yeni blog çevresinde.. Yemekleri hayatıa dair güzel kesitleri vs. paylaşmaya özen gösteriyorHer zaman bekliyor...
22-Gizemin Blogu  hayata dair aklına takılan, gördüğü, deneyimlediği, beğendiği yada beğenmediği, tattıgı herşey... kısaca gizemce hayat... :) ig'de özel ve blog adresi gizemsyln'dır...

23-Yüzyıllık Konak ...a da ulaşabilirsiniz buradan :)

24- Barış Ege nin annesi paylaşım için teşekkürler :)

   Ben paylaştım şimdi sıra sizde :) Herkes paylaşır umarım. Paylaşmayanın adını silmeyeceğim. Paylaşmayan kul hakkına girmiş olur sadece. Emek edip paylaşan tüm arkadaşlara çooook teşekkürler   :) Bloglarınızı inceleyemedim arkadaşlar bu yayın çok uzun sürdü kısmetse akşam inceleyip takibe alacağım.İsteyen herkes  isim ile linkini, blogunun içeriğini bırakabilir.Mutlu kalın....

10 yorum:

Unknown dedi ki...

Çok teşekkür ediyorum <3
Ben de sizi izlemeye aldım :)

Pembe Kreasyon dedi ki...

tesekkürler paylaşım için :)

barışegeninannesi dedi ki...

yaseminniey Krsygt ben de takipteyim:)

barışegeninannesi dedi ki...

rica ederim pembe kreasyon :)

neslihan'la hayat dedi ki...

merhaba, şimdi bir selam vermeye geldim sonra ayrıntısıyla tanıyacağım sizi sevgiler....

barışegeninannesi dedi ki...

hoşgeldin bloguma,bende takibe aldım :)

Bak Bu Harika dedi ki...

Çok güzel bir çalışma olmuş. Sizi izlemeye aldım. Ben de bloğuma beklerim.
www.bakbuharika.com

barışegeninannesi dedi ki...

Evet canım pembe kreasyona çok teşekkürler.bilgisayardan girince takibe alacağım bende .hoşgeldin :))

Unknown dedi ki...

ALDIM TAKİP ETMEYE BAŞARILARIN DEVAM OLSUM CANIM

barışegeninannesi dedi ki...

tamam canım bende takipteyim :)